onsdag, september 26, 2007

Info från Ordförande

Hej alla!

Här kommer lite information om vad som är på gång i föreningen.

Nästa vecka, onsdagen den 3:e oktober träffas vi på nationen för ett "aktivitesmöte" där vi kollar igenom vad som skall hända framöver. Vi kommer hålla till i salen Inre läs men samlas upp i Majs café innan kl 20. Det kommer finnas öl och sånt till salu för billig penning. Gamla som nya medlemmar är välkomna!

Terminens första städdag inträffar söndagen den 7:e oktober kl 12. För er som ej varit med förut kan jag berätta att två gånger/termin så städar alla föreningar på nationen. Varje förening får varsit område, det brukar ta några timmar och alla som hjälper till och städar bjuds på mat. Har man sedan varit med på en städdag denna termin bjuds man på en gratis städsexa (middag och festligheter) som kommer inträffa någongång efter nästa städdag som är den 11:e novermber.
Det vore jättebra om så många som möjligt kommer och hjälper till, ju fler vi är desto snabbare går det!
Hör av dig till mig om du vill vara med.

För er som inte var me på höstfixet kan jag också meddela att vi beslöt oss för att ha ett tema varje månad som fotoinspiration. För oktober är det "Oktoberfest" som gäller och man kan skicka in sina bilder till Per-Oskar så lägger han upp alla inkomna bilder i slutet av varje månad på hemsidan. Detta är alltså ingen tävling utan är tänkt att fungera som inspirationskick samt att vi kan ge varandra feedback på bilderna.
www.fotonorr. blogspot. com

Och så kan jag meddela att Spexet vill sitta och äta middag med oss på nästa föreningskväll, fredagen den 5:e oktober. Vilka vill vara med?


Det var allt för denna gång.
Vi ses!

/Emelie H, ordförande (0702711313)

Inga kommentarer: